Votati Francisc Ioan Hathazi

Dragi alegători,

 

Vreau să vă spun din capul locului că PRM nu are absolut niciun caracter șovin. Cel mai bun exemplu sunt eu, HATHÁZI FRANCISC IOAN. Eu sunt român de etnie maghiară și candidez în Colegiul Dumneavoastră electoral pentru funcția de SENATOR din partea acestui partid.

Pe perioada mandatului meu, doresc să ajut la dezvoltarea orașelor și comunelor din Colegiul electoral pe care îl reprezint, printr-o reală reprezentare în Parlament. Am de gând să fiu în mijlocul Dumneavoastră cel puțin o dată pe săptămână pentru întrevederi cu cetățenii din Colegiul Uninominal, pentru a le asculta problemele și pentru a încerca să găsim împreună soluții la aceste probleme. Voi avea grija să reprezint interesele Dumneavoastră în Parlamentul României. Pe lângă aceste obligații care decurg în mod firesc din funcția senatorială pe care o pot dobândi doar prin voturile Dumneavoastră, ceea ce mă diferențiază pe mine în mod clar de contracandidații mei este capacitatea mea de a atrage fonduri europene nerambursabile pentru ridicarea zonei la nivelul de confort mediu din Uniunea Europeană.

Nu fac promisiuni deșarte, pentru susținerea celor spuse anterior menționez că am la activ un număr de 28 de contracte (proiecte) de cercetare aprobate și finanțate.

Fondurile europene nerambursabile sunt oferite pentru proiecte de infrastructură (drumuri, poduri, apă potabilă, etc), agricultură (susținerea producției agricole prin subventionare din partea Uniunii Europene), învățământ (reabilitarea unităților de învățământ – a școlilor și a grădinițelor), sănătate (dezvoltarea dispensarelor rurale existente și înființarea de unități medicale noi acolo unde e nevoie, îmbunătațirea condițiilor de spitalizare din orașe), într-un cuvânt, creșterea nivelului de trai al nostru, al tuturor.

Statul Român este obligat să plătească Uniunii Europene o cotă parte din impozitele care ne sunt percepute, conform Tratatului de Aderare la Uniunea Europeană. La rândul ei, Uniunea Europeană oferă fonduri nerambursabile pentru rezolvarea punctuală a unor probleme existente și pentru dezvoltarea regională.

Din păcate, cei care ne conduc nu știu să atragă aceste fonduri pentru binele nostru. Suntem în situația paradoxală în care există bani alocați țării noastre, bani pe care nu trebuie să îi dăm înapoi, însă noi nu suntem capabili să luăm acești bani de la Uniunea Europeană pentru că oamenii care ar trebui să se ocupe de proiectele de finanțare nu știu să dezvolte aceste proiecte de finanțare.

Acest lucru m-a făcut să candidez la funcția de SENATOR în colegiul Dumneavoastră. Eu pot spune ca am deja experientă în dezvoltarea proiectelor de finanțare care să atragă bani în folosul comunității.

În încheiere vreau să vă mai spun că eu nu doresc să amăgesc pe nimeni oferind alimente și băutură gratis în campania electorală. Doresc să vă ofer bunăstare de care să vă bucurați atât Dumneavoastră cât și copiii Dumneavoastră.

O dată la patru ani puterea este în mâinile Dumneavoastră. Acum aveți șansa de a vota pentru o schimbare reală în bine. Alegerea vă aparține!

 

VOTAȚI

HATHÁZI FRANCISC IOAN

– pentru că schimbarea trebuie să aibă un nume –

DREPTATE ȘI CREDINȚĂ

https://hathazi.wordpress.com

Reclame

Etichete: , , , ,

10 răspunsuri to “Votati Francisc Ioan Hathazi”

 1. Stan Andrea Says:

  Bafta domnule profesor Hathazi. Sunteti un om bun si sunt sigura ca veti face numai lucruri bune.De asmenea oameni avem nevoie cum sunteti dumneavoastra,capabili nu doar sa inteleaga ideea de fonduri europene ci si sa le obtina. Numai bine! Cu stima, Andrea

 2. Francisc Ioan Hathazi Says:

  Multumesc Andrea, in primul rand pentru incredere si nu in ultimul rand pentru ca cel putin tu crezi ca sunt un om bun si consideri ca pot schimba ceva.

 3. Animaliciul83 Says:

  Nu vrei sa adaugi putin umor siteului tau :P? O poza haioasa cu animale care se schimba in fiecare zi.
  Dapca da, vezi pe animalici.ro/pentru-siteul-tau

 4. Francisc Ioan Hathazi Says:

  Buna, acesta este un blog serios nu imi pot permite sa adaug animale care se schimba zilnic facand cine ce traznai, sunt un om cu simtul umorului foarte dezvoltat dar aici sunt tratate lucruri serioase. Imi pare rau ca nu pot lua in considerare sugestia ta

 5. mara Says:

  O campanie electorala curata, fara atacuri la persoana si fara mituirea electoratului, asa da.
  Un om cu coloana vertebrala, capabil si onest. Mult succes in tot ceea ce veti face.

 6. Francisc Ioan Hathazi Says:

  Mara iti multumesc mult pentru mesaj si pentru incurajari

 7. Casti Says:

  Foarte frumoase posturi.Intradevar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

 8. Obiective turistice Says:

  Ma bucur sa gasesc posturi interesante si sper sa mai vii cu noutati.Bafta in continuare si la mai multe posturi.

 9. Alexandru Says:

  well the human kind …the horror
  de cand romania mare nu mai are caracter sovin
  asta inseamna ca degeaba mai exista…asta era singurul rost sa-i gadile pe nationalisti
  deci byby PRM
  cheia este
  masturba şi promitea

 10. Feri-Jani Says:

  Szégyen, hogy egy magyar ember letagadja a magyarságát és egy sovin magyargyülölő társaság érdekeit képviseli. Ha ennyire nincs tisztában a magyar történelemmel és a magyarok érdekeilvel legalabb a szép magyar nevével ne probáljon meg magyar honfitársak szavazataihoz jutni. Szégyen , hogy ilyen embereket még a hátán hordoz a Föld. Legalabb ne dicsekdjen magyar származásával. És az egyetemi sexbotránya is sokat elárul az ön jellemeről. Ha valóban érdekli önt a valasztók véleménye vagy ha a lelkiismeret legkisseb formálya is jelen van önben kérem gondolkozzon el a fentieken.

  További szép napot.

  MAGYARNAK LENNI BÜSZKESÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: